Šta sve možete izraditi od paleta



Što sve možete izraditi od paleta?
Drvene palete same po sebi nisu posebno atraktivne, no uz malo truda možete ih preoblikovati u lijepi komad namještaja i to bez većih financijskih izdvajanja. Od stolića i polica za knjige do žardinjera i vrtnih ležaljki, za namještaj od paleta naći će se mjesta u svakom kutku doma.
Klub stolić
Dvije palete čavlima pričvrstite jednu na drugu, na donji dio stavite kotačiće i vaš klub stolić je spreman. Obojite ih u vama dragu boju ili ih ostavite u izvornom obliku ukoliko preferirate rustikalni stil uređenja.
Krevet
Zbog čvrstoće i postojanosti, palete mogu poslužiti i kao podnica za krevet. Potreban vam je još dobar madrac koji će osigurati udobno spavanje i miran san.
Kutna garnitura
Ukoliko palete naslažete jednu na drugu, učvrstite čavlima, a na vrh stavite spužvu odgovarajućih dimenzija, dobit ćete kutnu garnituru.
palete 2palete 3palete 4
Radni stol
Bio izrađen od drveta ili ojačane plastike, s ugrađenim policama ili bez njih, radni stol je važan komad namještaja u suvremenom domu. Simpatičan rustikalni stol na kojemu možete obavljati uredske poslove, možete izraditi i sami. Paletu pričvrstite na duge noge, a kako biste dobili čvrstu površinu praznine ispunite letvama s druge palete.
Police
Paleta postavljena na zid kuhinje poslužit će kao odlično spremište teglica sa začinima i drugih kuhinjskih potrepština. U dnevnom boravku u polici od paleta naći će se mjesta za knjige i krasne figurice.
palete 5palete 6palete 7
Osim u interijeru, palete će svoju široku primjenu naći i u prostoru vrta ili terase. Od originalnih posudica za cvijeće do vrtnih ležaljki na kojoj možete uživati u toplim zrakama sunca, palete će svakom domu pružiti dozu originalnosti. U galeriji saznajte koje još elemente možete izraditi od ove drvene konstrukcije. 
 Izvor:dom2.hr

Popularni postovi